Markarbeten Göteborg & norra Halland

Drömmer du om en vacker uteplats eller en inbjudande infart till ditt hus? Vi har utfört markarbeten i många år och kan utföra det mesta som har med markläggning och stenläggning att göra. Darius Bygg & Alltjänst är ett flexibelt företag som sätter kunden i fokus och som inte slarvar med några detaljer. Du kan med andra ord känna dig trygg när du vänder dig till oss för hjälp med markarbeten!

Vi finns i Vallda som är en liten ort i Kungsbacka kommun. Hör av dig till oss om du vill ha professionellt utförda markarbeten av erfarna och kunniga markarbetare på orter som exempelvis Vallda, Kungsbacka, Göteborg, Onsala och Frillesås. Darius Bygg & Alltjänst ställer höga kvalitetskrav på alla uppdrag som vi genomför och lämnar ingenting åt slumpen. Tveka inte att kontakta oss om du vill veta mer om hur vi kan hjälpa just dig med markarbeten!

Ta hjälp av oss för ditt markarbete

Vi ser fram emot att hjälpa dig vidare med ditt markarbete! Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om oss och vad vi har att erbjuda.

Plattsättning och stenläggning

Vad är det som gör att man trivs i ett hus? De flesta håller nog med om att inredningen i byggnaden påverkar atmosfären väldigt mycket. Vi menar att utsidan är minst lika viktig för välbefinnandet. Vem uppskattar inte till exempel en personligt utformad trädgård eller en mysig altan? Låt oss på Darius Bygg & Alltjänst förverkliga dina drömmar om en vacker bostad med en utomhusmiljö som uppfyller dina behov och speglar din smak. Väl utförda markarbeten för just dig.

Du kanske har en vision om hur du vill att din trappa eller garageplats ska se ut, men är osäker på vilken sorts sten som passar bäst till just ditt projekt. Materialet du väljer ska inte bara vara snyggt, det ska även hålla länge, ha en lämplig form och vara av hög kvalitet. Markarbeten där såväl funktionalitet som form är viktiga.

Utbudet av material är stort när det gäller markarbeten och stenläggning, så det är lätt att bli osäker. Vi hjälper dig gärna att välja rätt sten och delar gärna med oss av vår kunskap om du har frågor och funderingar kring markarbeten.

Dränering och schaktning

När ett hus ska byggas så är det väldigt viktigt att grundarbetet utförs på ett korrekt och fackmannamässigt sätt. Vi förbereder marken med hjälp av schaktning så att marken håller för den belastning som en byggnad innebär. Våra erfarna markarbetare garanterar att grunden blir stabil och att den håller i många år.

Vi utför även dränering av husgrunder och ser därmed till att din byggnad skyddas mot fukt och vatten. En välgjord dränering är en av förutsättningarna för att du ska slippa allvarliga fuktskador och översvämning. Den här sortens markarbeten skapar en buffert mellan huset och marken vilket gör så vatten leds bort från byggnaden. När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att vi utför alla markarbeten på bästa tänkbara sätt.

Markarbeten i Göteborg & norra Halland
Planerar du ett markarbete som exempelvis plattsättning, stenläggning, dränering eller schaktning. Med gedigen erfarenhet ser vi fram emot att hjälpa dig med ditt projekt.