Tapetsering i Göteborg & norra Halland

Tapetsering är ett enkelt sätt att förnya och fräscha upp ett hem men kräver tid, tålamod och noggrannhet för att det ska bli riktigt bra. Vi som arbetar hos Darius Bygg & Alltjänst är erfarna hantverkare och utför tapetsering på ett korrekt sätt. Önskar du tar vi gärna fram förslag gällande tapetsering som passar just dig.

Darius Bygg & Alltjänst tapetserar åt både företag och privatpersoner. Inga projekt är för små eller för stora! Vi utgår från Vallda och utför tapsering på orter som exempelvis Kungsbacka, Frillesås, Onsala och Göteborg.

Låt oss renovera din bostad

Hör av dig redan idag

Darius Bygg & Alltjänst ser framemot att få öka trivseln i ditt hem och att höja värdet på din bostad! Du är varmt välkommen att kontakta oss för mer information om oss och vad vi har att erbjuda inom renovering.

Vi är proffs på tapetsering

Darius Bygg & Alltjänst har utfört tapetsering av många väggar genom åren och kan till exempel mönsteranpassa en tapet, spackla och slipa dina väggar samt sätta upp fondtapet om så önskas. Allt du behöver göra är att hitta tapeter som du tycker om och låta oss utföra tapetsering åt dig. Vi lyssnar på dina visioner och förvandlar dem till verklighet.

Våra skickliga målare vet att alla väggar är unika och gör alltid en bedömning innan de sätter igång med arbetet. Vissa väggar kan vara i stort behov av förarbete vilket till exempel kan betyda att den gamla tapeten måste ångas bort samt att vi måste slipa och spackla så att ytan är jämn och fin. I andra fall kanske väggen är bra som den är och då är det bara att tapetsera.

Vi är naturligtvis måna om att tapetseringen inte ska resultera i fula skarvar och är noga med eventuell mönsteranpassning.

Ett brett utbud av tjänster inom måleri

Behöver ditt hus eller din lägenhet målning? Vi kan det mesta om måleri och erbjuder en mängd olika målningsarbeten både inomhus och utomhus. Vårt företag är det perfekta valet om du vill ha hjälp med att måla till exempel väggar, dörrar eller köksluckor. Vi utför alla arbeten med samma engagemang och effektivitet oavsett om det handlar om målning eller tapetsering.

Tveka inte att höra av dig om du vill veta mer om oss och våra tjänster. Vi ser framemot att få förverkliga ditt drömprojekt när det gäller målning och tapetsering!

Tapetsering Göteborg
Darius Bygg & Alltjänst har gedigen erfarenhet av tapetsering och målning. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa just dig.